Året der gik 2023 - Årets første blogindlæg

 

Nyt CRM-system

2023 er slut og det har været et meget spændende år i Hymatik, der har bragt en masse gode ting med sig. Vi har i starten af sidste år haft en ekstern konsulent til at facilitere Hymatik’s kunderejse. Den har givet os et indblik i, hvordan vi bedst kan optimere vores kundekontakt fra A til B, så man får den bedste oplevelse når man handler ved os. Kunderejse-projektet underbyggede at vi havde brug for at implementere et Ticket / CRM-system til at understøtte vores videre udvikling. Implementering af både et Ticket og CRM-system er derfor indkøbt, og vi er i fuld gang med implementeringen.
Vi er sikre på at vores kunder og samarbejdspartnere på sigt vil få hurtigere og endnu bedre service, jo længere vi når med implementeringen.

Året der gik

2023 blev året hvor vi har løbet ekstra stærkt. Foruden at vi kan se en positiv fremgang i forbindelse med vores kunderejse og CRM-system, så har vi også i september øget vores mandskab med Tobias, der er at finde ude i vores værksted og lager. Som alle vores medarbejdere, medbringer Tobias en masse nye kompetencer, som er med til at gøre vores virksomhed bedre og gør at vi kan servicere vores kunder på bedst mulige måde. Udover det har vi sagt på gensyn til vores salgskoordinator Maiken, der er gået på barsel det næste års tid.

I juni holdt vi åbent hus, hvor besøgende kunne hilse på et udpluk af vores leverandører samt få en

rundvisning og en pølse med på vejen. Det var en kæmpe succes med rigtig mange besøgende, og vi håber på at kunne åbne dørene op endnu engang til sommer. Tak til alle jer der deltog og på gensyn til maj, hvor vi igen åbner dørene op til åbent hus.


I november måned sponserede Hymatik og Parker Hannifin de Nordiske mesterskaber i Vandpolo blandt U15 og U17 – hvor 7 nationer deltog. Det var en rigtig spændende dag, med en masse dygtige unge mennesker der både bragte en guldmedalje og en bronzemedalje hjem til Danmark.

2024 byder på spændende nye tiltag

Vi er blevet udvalgt af Parker som forhandler af elektromekanik som bl.a. indeholder drives, motorer, elek­triske cylindre og lineære føringer og meget mere. Jesper Beiskjær som har mere end 30 års erfaring med disse produkter vil stå klar til at hjælpe jer med sparring og udvælgelse af korrekte produkter.

Selvom vi har solgt af Parker instrumenteringsprogram igennem lang tid er Hymatik også på dette program blevet løftet til forhandler af Parker A-lok klemringsfitting, ventiler, samt Parker Autoclave (cone and tread) fittings. Fællesnævneren for disse produkter er som minimum rustfri 316 eller med ædelmetaller som 6mo titanium og højtryk helt op til 10000psi. Her er vi også heldige at have de rette kompetencer i og med at Jesper Haas i sit tidligere virke, har været produktchef hos Parker Hannifin på netop dette program.

 

 

Som noget nyt kan vi nu også i vores butik og værksted på Hvidkærvej 27a i Odense SV, tilbyde statisk trykprøvning af hydraulikslanger med olie på op til 630 bar med tilhørende tryk test dokumentation.

 

 

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at høre mere om Hymatik og hvad vi går og roder rundt med?

Så tilmeld dig vores Nyhedsbrev som udkommer 6-8 gange om året. Vores nyhedsbrev bærer præg af hvad der sker i vores virksomhed, og så vil vi rigtig gerne formidle noget relevant viden indenfor vores ekspertiseområder, så vi kan gøre vores kunder og samarbejdspartnere klogere på branchen. 

Du kan tilmelde dig vores nyhedsrev i formularen til højre  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her, og få brancherelevant viden direkte i din indbakke

Jeg giver samtykke til at modtage gode tilbud fra vores produktsortiment, branchenyheder, guides, og events fra Hymatik ApS. Med mit samtykke accepterer jeg også at Hymatik ApS må håndtere min persondata i overensstemmelse med Hymatiks persondatapolitik samt EU’s persondataforordning (GDPR) til målrettet annoncering. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke.